Mano vizitas į riccio kepsnį ir jūros produktus

parašė , 2017-10-01 23:04

Delno miesto centre širdyje Springsas sėdi įspūdingas ir žinomas įkūrimas, kur savininkai daro tai, punktas, kad būtų jų svečių dalis patiria taip pat kaip atneša šeimos atmosferą ir elgiasi su kiekvienu su aukščiausiu klientų aptarnavimo. Šios vietos vardą pavadina Riccio Kepsniu & Jūros produktais ir kas prasidėjo prieš 29 metus nuo Italijos restorano gyvenamųjų kvartalų Delne, Springsas žydėjo į skanią patirtį kepsnio, jūros produktų ir italų virtuvės, kuri yra dauguma sustojimo ir vietiniams gyventojams ir lankytojams panašiai.

Esantis ant Delno Kanjono Variklio skyriuje miesto centre Delno Springsas, Riccio pakvietė mane užeiti su jų šiltu ir atsitiktiniu vibe, kuris privertė mane jaustis susilpnintas. Perkeltas atgal vidaus kiemo pristatymas atnešė eleganciją ir išprusimą su šiltomis Toskaniškomis spalvomis
Tai davė man opciją dalyvauti vėsiame brize vasaros naktį, ir paimti naktinėje veikloje.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).p pastūmėjimas ({});

Su dideliais paveikslo langais, kurie pražiūri gražų skulptūrinį fontaną Delne miesto centre Springsas, aš sugebėjau atsisėsti bare ir pasidalyti žodžiu su vienu iš draugiškų barmenų. Ten aš sugebėjau gurkšnoti ant Bellini. Tuo pačiu metu aš buvau supažindintas su Omaro martiniu, atšaldytas omaro užkandis, kuris yra viena iš namo specialybių.

Riccio turi įvairovę meniu pasirinkimo, kuris keičiasi su sezonais. Priešpiečiams yra ispanų Paella, kuris atvyksta įrengtas jūros produktais ir dešra, kad duotų jiems tą teisingą skonį. Ši prieinama vieta, kuri yra įrengta pilnu baru ir aprūpina grupę & viešojo maitinimo paslaugas. Pagrindinis patiekalas turėjo pasirinkimų perteklių, kad išsirinktų iš. Man patarė, populiariausi yra sultingas Kaubojaus Kepsnys ar Pienu pamaitinta Veršiena taip pat kaip Ėriuko Kūdikio Stovas. Keptos Krevetės Krevetės su česnakų padažu išvyksta nedaug, kad būtų pageidaujamos, sauteed citrinoje, svieste ir česnake.

Jo originalių italų šaknų aplaidumas, jei jūs esate nuotaikoje tešlai, paprašo, kad virėjas ir co – savininkas Danny Riccio padarytų penne tešlos patiekalą lengvame česnako padaže su pipirais ir svogūnais. Mano numylėtinis.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Jei jūs pietaujate kituose restoranuose mieste, jūs negalite padėti vertinti didžiulį dalies dydį greta didelio skonio ir ypatingo rūpinimosi, kad kiekvienas patiekalas būtų paruoštas su. Aromatai pakilo iš lėkščių ir rutulių ir užgrobė mano pojūčius ir nepaleis.

Tiems jūsų, kuris mėgsta saldumynus, kadangi aš darau, nebuvo nieko kaip Duonos Pudingas ar Klasikas Cannoli. Visi padarė name, jie turės jus laižantis jus laižantis jūsų pirštus.

Savininkai, kurie apima brolius Richard ir Danny Riccio greta jų žmonų Linda ir Roseann sudėjo nuostabų meniu. Riccio yra patirties vertės paėmimas ir dauguma sustojimo ant jūsų kito Delno Springso atostogos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *